Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ χαιρετίζει το 17ο Συνέδριο των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ (video)

Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ χαιρετίζει το 17ο Συνέδριο των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ.

Το Σάββατο, 6/11/2021, αντιπροσωπεία του κόμματος από τους σ. Θράσο Φωτεινό/ Προεδρεύοντα, σ. Θεόφιλο Κωτσίδη/Διοικούσα Επιτροπή, Γραφείο Τύπου και σ. Δημήτρη Σούρδη/Πολιτική Επιτροπή παρευρέθηκε στην εναρκτήρια εκδήλωση του 17ου Συνεδρίου των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ, προκειμένου να απευθύνει χαιρετισμό.

Ο σ. Θ. Φωτεινός στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, τόνισε: “..Όσον αφορά στον χώρο της Πολιτικής Οικολογίας, ο διάλογος που ξεκίνησε έχει πολύ ενδιαφέρον.
Η διακομματική επιτροπή η οποία λειτούργησε το καλοκαίρι, έφτασε σε ένα σημείο, που ουσιαστικά διαμόρφωσε το πλαίσιο αυτό ώστε να βρεθεί ένας κοινός τόπος, ένα κοινό πολιτικό σχέδιο, ένας προγραμματικός λόγος τέτοιος που να αναφέρετε στην Κοινωνία και να μπορεί να πείσει τους πολίτες ότι υπάρχει και επόμενη ημέρα…..
Κάθε καθυστέρηση ή άλλη λογική, δημιουργεί αφερεγγυότητα που ουσιαστικά επαναλαμβάνει την αφερεγγυότητα του πολιτικού συστήματος και των πολιτικών….
Για μας έχει ενδιαφέρον να κρατήσουμε τις συμπτώσεις μας και ο διάλογος και δει με όμορους χώρους, να μένει ανοικτός. Διαφορετικά θα αποτελεί μελανό σημείο για την Δημοκρατία μας….
Οφείλουμε να δώσουμε μία πειστική πρόταση ώστε να μπορέσουμε με σεβασμό στην άποψη του καθενός, στην αυτονομία του και όχι ηγεμονικά ώστε ο πολίτης να αντιλαμβάνεται ότι δεν βλέπει το “ίδιο έργο”.
Ο δικομματισμός είναι ο μεγάλο καρκίνωμα της χώρας.
Χρησιμοποιείται η εξουσία ως αυτοσκοπός, ώστε να πάρει ο καθένας την κυβέρνηση και να χρησιμοποιήσει το κράτος ως λάφυρο. Όσο οι κομματικές δυνάμεις διαπλέκονται με το κράτος, οι πελατειακές σχέσεις θα είναι στο προσκήνιο.
Οφείλουμε να τα λάβουμε υπόψιν και να προχωρήσουμε στο καινούργιο μήνυμα που θα αντιστρέψει την καθεστηκυία τάξη πραγμάτων.
Να συσπειρωθούν οι δυνάμεις που θα έχουν σχέδιο κατά αυτών των πρακτικών και πολιτικών και να γίνουν πόλος για την επόμενη ημέρα.”

 

Αγωνιζόμαστε μαζί - Διεκδικούμε μαζί

Κάνε Δωρεά

Κάνε τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό με τα παρακάτω στοιχεία και ολοκληρώστε την δωρεά σας

Donation Collected
Donation Needed
Payment Cycle
How much would you like to donate?
OR
Select your payment option