Ανακοίνωση +2% στον Βασικό Μισθό

+2% στον Βασικό Μισθό

Η κυβέρνηση ζητάει συναίνεση όταν πρόκειται να πάρει χρήματα από τους πολίτες και προβάλλει την αρετή της σύνεσης όταν πρόκειται να δώσει!
Θεωρεί αποτελεσματικό τον τρόπο αυτό.

Μοιράζει στην κυριολεξία χρήματα σε όλες τις μεγάλες επιχειρήσεις και αυτές του εξωτερικού, ανοίγει ανεξέλεγκτα διαδρόμους χωρίς προϋποθέσεις και ελέγχους για τα ξένα funds και όταν έρχεται η ώρα να μοιράσει κάτι στους πολίτες αποφασίζει ότι το +2% στον κατώτατο μισθό, δηλαδή 182€/έτος, είναι αρκετό!

Η Ελλάδα παρουσιάζει την τρομακτική αντίθεση με τις μεγάλες εταιρίες, τις Τράπεζες, τις Δημόσιες Εταιρίες να δημοσιεύουν συνεχώς κέρδη, την περίοδο που οι τιμές των προϊόντων και το κόστος πρώτων υλών αυξάνει διαρκώς και κατακόρυφα.

Η κυβέρνηση εργαλειοποιεί την πανδημία, στέλνοντας το μήνυμα ότι το μέλλον θα είναι ακόμη δυσκολότερο.
Οι σημερινές της αποφάσεις αποδεικνύουν τα ψέματα που μεταφέρει δημιουργώντας κλίμα ελπίδας, με τις εξαγγελλίες της περί ανάπτυξης 4,2% ή 6% (!!!) το 2022.
Για ποιους θα έρθει αυτή η ανάπτυξη, εάν οι εργαζόμενοι επωφεληθούν μόνο 2% ή 5% ή 10%;

Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ προτείνei ένα Εθνικό Σχέδιο για την Εργασία, που θα προσφέρει ασφάλεια στους εργαζόμενους και θα μειώνει τις κοινωνικές ανισότητες μέσα από ένα ισχυρό, οραματικό και θαρραλέο πλαίσιο, που θα έχει ως μοναδικό κριτήριο την βιωσιμότητα των θέσεων απασχόλησης.
Παραμένουμε σταθεροί στην πρότασή της για:
Σύνδεση του κατώτατου μισθού, με το μέσο επίπεδο διαβίωσης.

#GreenLefts #PrasiniAristera #ΠράσινηΑριστερά #ΒασικόςΜισθός

 

 

 

 

Αγωνιζόμαστε μαζί - Διεκδικούμε μαζί

Κάνε Δωρεά

Κάνε τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό με τα παρακάτω στοιχεία και ολοκληρώστε την δωρεά σας

Donation Collected
Donation Needed
Payment Cycle
How much would you like to donate?
OR
Select your payment option