ΔΤ Κύριοι της ΕΦ.ΣΥΝ, αυτό δεν είναι δημοσιογραφία 

Δελτίο Τύπου

Ημερομηνία: 18/7/22
Ώρα:                 18:00

Κύριοι της ΕΦ.ΣΥΝ, αυτό δεν είναι δημοσιογραφία 

Είμαστε προβληματισμένοι.
Είμαστε ενοχλημένοι.

Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ είναι το νέο κόμμα, που από τον Απρίλιο του 2019 προσπαθεί να επαναφέρει στο προσκήνιο -με τις προτάσεις και την καθημερινή δράση της- τις χαμένες αξίες της Αριστεράς και της Οικολογίας.
Κατά το διάστημα αυτό εκδώσαμε εκατοντάδες Δελτία Τύπου, πραγματοποιήσαμε δεκάδες εκδηλώσεις (διαδικτυακές και μη), για τις οποίες ενημερώνονται όλα τα ΜΜΕ της χώρας και φυσικά αναδημοσιεύουν (στον βαθμό που επιλέγουν).
Πλην ενός.
Της Εφημερίδας των Συντακτών.

Η επιδεικτική απόρριψη κάθε άποψης, πρότασης, εκδήλωσης, ιδέας μας, είναι πια πρακτική.
Είναι πρόδηλη και προφανής η (λανθασμένη πολιτικά) αντίληψη που ακολουθείτε, και αφορά στην λογική της ηγεμονίας ενός μόνο κόμματος στην Αριστερά και ενός στην Οικολογία.
Δυστυχώς έχετε εκθέτει.

Τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά και σχεδόν καθημερινά.

Το τελευταίο αφορά στην Μαγνησία.
Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ είναι εκεί κάθε μέρα.
Μέσα στα δικαστήρια, στους δρόμους, στις αίθουσες εκδηλώσεων.
Δεν κάνει πολιτική από τον άνετο καναπέ, ούτε στέλνει Δελτία Τύπου για να δείξει ότι νοιάζεται.
Ορίστε ορισμένες περιπτώσεις που έχετε επιλέξει να μην δημοσιοποιήσετε:

Ο Οργανωτικός υπεύθυνος μας σ. Π. Μαστρογιάννης και αρκετοί άλλοι, δεν έχουν μείνει στα λόγια και υποστηρίζουν συνεχώς πολιτικές και κοινωνικές δράσεις στην Μαγνησία.

Τα στελέχη της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ πρωτοστατούν αι ήταν παρόντα παντού.
Σε αντίθεση βέβαια με κόμματα που επιλέγουν να χρησιμοποιούν τους -τις δημοσιογράφους σας και να αποστέλλουν τα Δελτία Τύπου τους, με την συμφωνία να υπογράφονται από τον/την δημοσιογράφο!
Ένα παράδειγμα είναι και αυτό:

  • 11/7/22 “Και νεκροί και κατηγορούμενοι;” υπογράφων ΝΟ.ΡΑ. https://www.efsyn.gr/politiki/paraskinia/351666_kai-nekroi-kai-katigoroymenoi “… Οι αυτοδιοικητικοί φορείς έχουν αποδειχθεί ανεπαρκείς σε όλα: καταγραφή και αντιμετώπιση του προβλήματος. Οι Οικολόγοι Πράσινοι ανέδειξαν το θέμα και στέκονται αλληλέγγυοι στους πολίτες «που διεκδικούν πίσω τον καθαρό αέρα και την ποιότητα ζωής τους». Τα άλλα κόμματα τι κάνουν; Οσοι δεν νοσήσουν, όσοι δεν πεθάνουν, θα δικάζονται; Σοβαρά τώρα;”

Κύριοι της Εφημερίδας των Συντακτών, αυτό δεν είναι δημοσιογραφία.
Η δημοσιογράφος σας προφανώς γράφει ως στέλεχος κόμματος ή υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου (δεν γνωρίζουμε εάν είναι, αλλά έτσι φαίνεται) και μας καλεί να κινητοποιηθούμε!!!

Δεν επιθυμούμε να απαντήσουμε στο παραπάνω απαράδεκτο, αλλά να σας ενημερώσουμε ότι ο αγωνιστής κ. Σ. Λημνιός (στην εν λόγω περίπτωση) είχε και έχει την απεριόριστη συμπαράσταση και υποστήριξη της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.
Είμαστε πάντοτε δίπλα του κυριολεκτικά (και στο εν λόγω δικαστήριο δια ζώσης μέσω του σ. Π. Μαστρογιάννη) και κινητοποιούμε όλους τους φίλους και μέλη μας προς αυτή την κατεύθυνση.
Δυστυχώς είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας υπενθυμίσουμε ότι ο τίτλος σας γράφει «Ανεξάρτητη Συνεταιριστική Εφημερίδα».

Γραφείο Τύπου
ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

 

Αγωνιζόμαστε μαζί - Διεκδικούμε μαζί

Κάνε Δωρεά

Κάνε τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό με τα παρακάτω στοιχεία και ολοκληρώστε την δωρεά σας

Donation Collected
Donation Needed
Payment Cycle
How much would you like to donate?
OR
Select your payment option