Η συνεργασία ΜΑΖΙ στα Ιωάννινα (Video)

START : Dec 11 , 2022 - 13:00 PM END : Dec 11 , 2022 - 16:30 PM

Η συνεργασία ΜΑΖΙ στα Ιωάννινα

Αγαπητές/οί φίλες/οι,
η διαδρομή της Ανανεωτικής και Οικολογικής Αριστεράς στην Ελλάδα είναι γνωστή σε όλους μας.
Εξέφρασε με ξεκάθαρο τρόπο ένα καθόλα διακριτό πολιτικό και ιδεολογικό λόγο τόσο απέναντι στην υπόλοιπη (κυρίως κομμουνιστική) Αριστερά, όσο και απέναντι στην Σοσιαλδημοκρατία.

Θέματα όπως ο δημοκρατικός δρόμος για την κοινωνική μετάβαση, η οικολογική διάσταση και η αλλαγή του τρόπου ζωής, οι δομές αυτοδιαχείρισης και η κοινωνική οικονομία, τα θέματα ειρήνης καθώς και ένας κόσμος χωρίς πυρηνικά, αναδείχθηκαν  πολλές φορές για πρώτη φορά.

Σε αυτή τη διαδρομή υπήρξαμε συνοδοιπόροι, γεγονός που μας δίνει την δυνατότητα να επικοινωνούμε μαζί σας σήμερα με σκοπό να σας καλέσουμε να παρακολουθήσετε και να συμμετέχετε μαζί μας στη νέα προσπάθεια για εκλογική παρουσία του χώρου της Ανανεωτικής και Οικολογικής Αριστεράς,

Σε αυτές τις εκλογές το κόμμα της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ συμμετέχει μαζί με τα κόμματα της Σοσιαλιστικής Προοπτικής και της Ένωσης Δημοκρατικού Κέντρου (ΕΔΗΚ), καθώς και με ανένταχτους Αριστερούς, Σοσιαλιστές, Δημοκράτες και Οικολόγους στην συνεργασία ΜΑΖΙ, την παρουσίασή του θα πραγματοποιήσουμε στα Ιωάννινα, την Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022, στην Φρόντζου Πολιτεία, συνεδριακό κέντρο Πέτρινο.

VIDEO Συνέντευξης Τύπου (ρεπορτάζ ITV)

VIDEO Συνέντευξης Τύπου (ρεπορτάζ Ήπειρος TV)

 

Το πρόγραμμα:

13:00      
Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ Ιωαννίνων.
Την συνέντευξη θα παραχωρήσουν οι κκ. Θράσος Φωτεινός/Προεδρεύων ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ-ΜΑΖΙ, Γρηγόρης. Ζαρωτιάδης/Πρόεδρος ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ-ΜΑΖΙ και Σταύρος Καράμπελας/Πρόεδρος ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΎ ΚΕΝΤΡΟΥ-ΜΑΖΙ 

14:30   
 Ανοιχτή συνάντηση με Τοπικούς Φορείς, Μέλη και Φίλους της συνεργασίας ΜΑΖΙ

Θα ήταν μεγάλη τιμή και χαρά,
η παρουσία και συμμετοχή σας.

 

Αγωνιζόμαστε μαζί - Διεκδικούμε μαζί

Κάνε Δωρεά

Κάνε τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό με τα παρακάτω στοιχεία και ολοκληρώστε την δωρεά σας

Donation Collected
Donation Needed
Payment Cycle
How much would you like to donate?
OR
Select your payment option