ΔΤ Ανασχηματισμός με στόχο…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ημερ.:   4/1/2021
Ώρα:      18:00

Ανασχηματισμός με στόχο…

Μετά από 18 μήνες, ο πρωθυπουργός αποφάσισε ότι το μόνο πρόβλημα στην διακυβέρνηση ήταν οι κ.κ. Θεοδωρικάκος, Βρούτσης (και Πέτσας).
Το μόνο μήνυμα που εκπέμπει αυτή η «νέα» κυβέρνηση είναι ακόμα περισσότερη  αυταρχικότητα και στροφή στην άκρα δεξιά.
Ανέθεσε την οργάνωση του κράτους στον κ. Βορίδη, που προφανώς τα πήγε εξαιρετικά στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και αντίστοιχα παρέδωσε στον εξαιρετικά αποτελεσματικό κ. Χατζηδάκη το υπουργείο Εργασίας…
Η απόδοση των υπολοίπων υπουργών κ.κ. Χρυσοχοΐδη, Κικίλια, Θεοχάρη και με κορυφαία την κα. Κεραμέως, κρίθηκε ως απολύτως αποτελεσματική…
Η πολυπληθής σχεδόν 60μελής κυβέρνηση, αποδεικνύει τι σημαίνει επιτελικό κράτος και γιατί δεν προηγείται του πελατειακού κράτους και των εκλογών.

Ο περιορισμός των ελευθεριών των πολιτών, καθώς επίσης και των δικαιωμάτων των εργαζομένων, δημιούργησαν τις κατάλληλες συνθήκες για την εδραίωση του αυταρχικού νεοφιλελεύθερου κράτους που προσπαθεί να επιβάλλει ο κ. Μητσοτάκης και οι εκ δεξιών συνομιλητές του.
Ο πρωθυπουργός δεν τον ενδιαφέρει και δεν ακούει, την κοινωνία και τις παραγωγικές τάξεις.

Δεν είναι τυχαίο ότι στο υπουργείο Εσωτερικών τοποθετείται άτομο, που ουδεμία σχέση έχει με την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και προφανώς αποκλείεται να καταλάβει οτιδήποτε από όσα προσπαθεί να υλοποιήσει ο μοναδικός σοβαρός και ενεργητικός υπουργός κ. Πιερρακάκης.
Μπορεί όμως να συνεννοηθεί άριστα με τον αυταρχικό κ. Χρυσοχοΐδη και φυσικά με τον ομοϊδεάτη του κ. Γεωργιάδη, όπως επίσης και με την κα. Βούλτεψη στην «υποδοχή» μεταναστών.

Δεν είναι τυχαίο ότι η παντελώς ακατάλληλη, κα. Κεραμέως, παραμένει στο υπουργείο Παιδείας. Άλλωστε κατάφερε να περάσει -βράδυ- τον νόμο για την εξομοίωση των πτυχίων, καταργώντας στην πράξη το σημαντικής σπουδαιότητας άρθρο 16 του Συντάγματος.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο κ. Κικίλιας παραμένει στην θέση του.  Δεν έχει σημασία ότι άφησε αθωράκιστη την Υγεία των πολιτών, σπαταλώντας χρόνο και μη κάνοντας προσλήψεις. Τώρα έχει να μοιράσει και διαφημιστικά χρήματα (18,5 εκατ.€) και να δημιουργήσει την 2η λίστα χρηματοδοτούμενων ΜΜΕ.

Ο ανασχηματισμός έχει στόχο.
Να προετοιμάσει τους πολίτες, για ακόμη μεγαλύτερες θυσίες στον βωμό του νεοφιλελευθερισμού.
Να αποδεχθούν περισσότερο αυταρχισμό, λιγότερες ελευθερίες, περισσότερη απαξίωση των εισοδημάτων τους.
Η κυβέρνηση είναι πολύ αποτελεσματική, στην ίδρυση αυτού του κράτους.

Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ είναι το κόμμα που κρίνει ρεαλιστικά και προτείνει διαρκώς λύσεις που θα ανακουφίσουν τον Ελληνικό Λαό και θα του δώσουν προοπτική.

Γραφείο Τύπου
ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

 

Αγωνιζόμαστε μαζί - Διεκδικούμε μαζί

Κάνε Δωρεά

Κάνε τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό με τα παρακάτω στοιχεία και ολοκληρώστε την δωρεά σας

Donation Collected
Donation Needed
Payment Cycle
How much would you like to donate?
OR
Select your payment option