ΔΤ Ασφαλιστικό. Είστε και ψεύτες και απατεώνες.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ημερομηνία: 7/9/21
Ώρα:                14:00

 

Ασφαλιστικό. Είστε και ψεύτες και απατεώνες.

Έως σήμερα, οι εργαζόμενοι (με συμμετοχή των εργοδοτών) ήταν υποχρεωμένοι να καταβάλλουν μηνιαία ποσά στο κράτος, τα οποία είχαν την διασφάλιση ότι στο τέλος της εργασίας, θα αποδίδονταν πίσω με μορφή Σύνταξης, στον αρχικό καταθέτη.
Το 1999, ο εγκληματικός Γ. Παπαντωνίου και η κυβέρνηση Σημίτη, έπαιξαν τα χρήματα των ταμείων στο Χρηματιστήριο, με το σκεπτικό της Ανάπτυξης.
Έχασαν τα πάντα.
Ουσιαστικά, έκλεψαν τους κόπους της ζωής των εργαζομένων.

Το 2011, ο απαράδεκτος κ. Βενιζέλος και οι συν αυτώ, εμπνεύστηκαν το PSI (και πολλά άλλα), για την αποπληρωμή του Δημόσιου Χρέους, με αποτέλεσμα την τρομακτική απώλεια εισοδημάτων κυρίως από τους  Συνταξιούχους και φυσικά να καταστραφεί οικονομικά η χώρα, αφού παρέδωσε για δεκαετίες την οικονομία της στις αγορές.
Το σκεπτικό ήταν «επιστροφή στην Ανάπτυξη»!

Το 2021, ο άνθρωπος για τις βρώμικες δουλειές κ. Χατζηδάκης, με το σκεπτικό της Ανάπτυξης (!) νομοθετεί την δυνατότητα τοποθέτησης των χρημάτων των ασφαλισμένων, σε «….διαπραγμάτευση σε ρυθμιζόμενες αγορές (που) σε κάθε περίπτωση (θα είναι) σε συνετά επίπεδα». Που θα καθορίζονται από ποιον;

Το νέο καταστροφικό έκτρωμα της κυβέρνησης, συνοδεύεται από ασύλληπτου επιπέδου ψέματα, ώστε να καλύψει τις σκοτεινές (για τους εργαζόμενους) πλευρές, της «νόμιμης» κλοπής των κόπων τους.
Τα κράτος θα επιβαρυνθεί για την μετάβαση στο νέο «σύστημα» με 56 δισ.€ (!) μέχρι το 2070.

Η κυβέρνηση δηλώνει ότι το Δημόσιο θα εγγυάται τις συντάξεις και την επιστροφή των εισφορών και μάλιστα αποπληθωρισμένων, σε ένα σύστημα που θα τα κεφάλαια θα επενδύονται από ιδιωτικές χρηματοπιστωτικές εταιρίες που προφανώς δεν θα έχουν κανένα ρίσκο, αλλά θα πληρώνονται κανονικά.

Η κυβέρνηση των ψευτών και απατεώνων πρέπει να τελειώσει.
Δεν θα επιτρέψουμε να τζογάρετε, πάλι, τις Συντάξεις μας.

 

 

 

 

 

 

Αγωνιζόμαστε μαζί - Διεκδικούμε μαζί

Κάνε Δωρεά

Κάνε τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό με τα παρακάτω στοιχεία και ολοκληρώστε την δωρεά σας

Donation Collected
Donation Needed
Payment Cycle
How much would you like to donate?
OR
Select your payment option