ΔΤ Δίνουμε τα χέρια και συμμετέχουμε στον «Αττικό Κύκλο Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ημερομηνία: 11/9/2023
Ώρα:                 11:00

Δίνουμε τα χέρια και συμμετέχουμε στον
«Αττικό Κύκλο Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης»

Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, είναι ο πολιτικός φορέας που με πολιτικό λόγο και δημοκρατικό αίσθημα, προσπαθεί να αναδείξει τις ανεπάρκειες του πολιτικού συστήματος και των φορέων εξουσίας, να προτείνει διαρκώς λύσεις που μπορούν να ανακουφίσουν τον Ελληνικό Λαό και να του δώσουν προοπτική και αγωνίζεται προς αυτή την κατεύθυνση.

Για την ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ η Αυτοδιοίκηση είναι Συμμετοχή, Κοινωνική ευθύνη, Διαφάνεια, Δικαιοσύνη, Ανάπτυξη, Απολογισμός και Λογοδοσία στους πολίτες.

Σε συνέχεια της καταστροφικής πολιτικής που διαλύει την Δημοκρατία μας, η κυβέρνηση επιχειρεί να χειραγωγήσει και την Αυτοδιοίκηση ώστε να αποτελεί το μακρύ κομματικό της χέρι. Η επιλογή του κ. Ν. Χαρδαλιά ως υποψηφίου στην Περιφέρεια Αττικής, αποδεικνύει τις προθέσεις του κ. Μητσοτάκη.

 Η Αυτοδιοίκηση είναι ο ακρογωνιαίος λίθος ενός συντεταγμένου σύγχρονου κράτους.
Δεν μπορεί να αποτελεί πεδίο διαπάλης ολιγαρχών και διεφθαρμένων κερδοσκόπων, αδιαφάνειας, υποβάθμισης έως και απαξίας της συμμετοχής των πολιτών.
Δεν θα αφήσουμε να γίνει κάτι τέτοιο.

Με γνώμονα την ενίσχυση του βασικού πλεονεκτήματος της αυτοδιοίκησης που είναι ο αποκεντρωμένος χαρακτήρας του θεσμού και με στόχο την αναβάθμιση της λειτουργίας και της αποτελεσματικότητας του, εκτιμούμε ότι ο «Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης» του οποίου ηγείται ο κ. Γιώργος Ιωακειμίδης, έχει όλες τις προϋποθέσεις για να αποτελέσει τον φορέα της ουσιαστικής αλλαγής στις πολιτικές που αφορούν σε όλους τους πολίτες.
Η προσωπικότητα, το έργο και η ανεξαρτησία από δουλείες και συμφέροντα, του Γιώργου Ιωακειμίδη, εγγυώνται την επιτυχία του εγχειρήματος.

Στην βάση αυτών των αρχών, υποστηρίζουμε και συμμετέχουμε ενεργά στον συνδυασμό για την Περιφέρεια Αττικής, «Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης» στον οποίο ηγείται ο κ. Γιώργος Ιωακειμίδης.
Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ είναι παρούσα και προσπαθεί να συμβάλλει στην δημιουργία των απαραίτητων  και αναγκαίων συνεργασιών, για την ουσιαστική και άμεση αλλαγή, για το καλό όλων των πολιτών.

Δίνουμε τα χέρια.
Καλή επιτυχία!

Οι υποψήφιοι που προτείνουμε είναι:
Αρβανιτίδης Λουκάς                       Νότιος Τομέας
Δημητρακόπουλος Θέμης          Βόρειος Τομέας
Διπλός Γεώργιος                              Κεντρικός Τομέας
Κωτσίδης Θεόφιλος                       Ανατολική Αττική
Προμπονάς Σταύρος                      Δυτικός Τομέας
Σκλαβούνου Βασιλική                   Δυτικός Τομέας
Τριποδάκη Μαρία                            Πειραιάς

Γραφείο Τύπου
ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

 

 

 

 

Αγωνιζόμαστε μαζί - Διεκδικούμε μαζί

Κάνε Δωρεά

Κάνε τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό με τα παρακάτω στοιχεία και ολοκληρώστε την δωρεά σας

Donation Collected
Donation Needed
Payment Cycle
How much would you like to donate?
OR
Select your payment option