ΔΤ Ευρωεκλογές. Στέλνουμε μήνυμα.

Δελτίο Τύπου

Ημερ. 6/6/24
Ώρα: 18:00

Ευρωεκλογές. Στέλνουμε μήνυμα.

Δεν το κατάλαβε κανείς αλλά έχουμε Εκλογές για την Ευρώπη.
Στις υπόλοιπες χώρες όπως η Γερμανία προετοιμάζουν τους πολίτες για πόλεμο, στις Γαλλία και Ιταλία για το «φυσιολογικό φαινόμενο» της αύξησης της ακροδεξιάς, ενώ στην Ελλάδα προετοιμάζουν τους πολίτες για περισσότερη ανοχή.
Ανοχή στην λιγότερη δημοκρατία, τα λιγότερα δικαιώματα, το χαμηλότερο επίπεδο δικαιοσύνης, την ανεκτικότητα στις παρανομίες πολιτικών, τον συμβιβασμό με το καπιταλιστικό πεπρωμένο που καταστρέφει κάθε όνειρο για λίγο καλύτερη ζωή.

Η παγιοποίηση αυτής της κατάστασης είναι εν μέρη, νίκη της συντήρησης και της ακροδεξιάς. Των δυνάμεων που θρέφονται από την αποσύνθεση και την παρακμή.

Απέναντι σε αυτή την κατάσταση είναι προβληματική η εμφανής έλλειψη διάθεσης από τις δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις να συζητήσουν συνεργατικά για το πως θα αλλάξει η ζοφερή εικόνα του πολιτικού συστήματος.
Αντιθέτως διαγκωνίζονται για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι…
Ο ίδιος τρόπος πολιτικής πρακτικής, τους κατατάσσει και τυπικά στις παλαιές πολιτικές δυνάμεις.

Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ θέλει να κάνει τον πολίτη να ελπίζει ξανά.
Για να γίνει αυτό χρειάζεται να κρατήσουμε τον άξονα «Πολίτης-Κοινωνική Δικαιοσύνη-Περιβάλλον».
Το ευρωπαϊκό όνειρο μπορεί να βρίσκεται σε αποσύνθεση και η «Ενωμένη Ευρώπη», να κατάντησε Ευρώπη της Γερμανίας, αλλά οι δημοκρατικοί, αριστεροί πολίτες συνεχίζουμε τον αγώνα έως την ανατροπή των δεδομένων και την αλλαγή της κατεύθυνσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ καλεί τους πολίτες να συνδράμουν στην προσπάθεια ισχυροποίησης των δυνάμεων της Δημοκρατίας, της Αριστεράς, της Οικολογίας και του Πράσινου.
Καλούμε τους πολίτες να απαντήσουν στην αλαζονεία τον λαϊκισμό, τα ψέματα, την συγκάλυψη, την πονηριά, την αδικία και να ψηφίσουν θετικά και δυναμικά.

Γραφείο Τύπου
ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

 

 

 

Αγωνιζόμαστε μαζί - Διεκδικούμε μαζί

Κάνε Δωρεά

Κάνε τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό με τα παρακάτω στοιχεία και ολοκληρώστε την δωρεά σας

Donation Collected
Donation Needed
Payment Cycle
How much would you like to donate?
OR
Select your payment option