ΔΤ Επιβεβαίωση κοινού αγώνα Πράσινης Αριστεράς & Σοσιαλιστικής Προοπτικής

Δελτίο Τύπου

Ημερ.:   6/10/21
Ώρα:      12:00

 Επιβεβαίωση κοινού αγώνα Πράσινης Αριστεράς & Σοσιαλιστικής Προοπτικής

Στα πλαίσια των νέων συνθηκών και των ανυπέρβλητων προβλημάτων που βιώνει η συντριπτική πλειοψηφία της Ελληνικής κοινωνίας, πραγματοποιήθηκε κοινή συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και του Εκτελεστικού Γραφείου της ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ (3/10/21), κατά την οποία:

  1. Επιβεβαιώθηκε -ομόφωνα- η στρατηγική επιλογή της ισχυρής πολιτικής συνεργασίας τους.
  2. Αποφασίστηκε νέα Κοινή Επιτροπή για τον καλύτερο συντονισμό των ενέργειων, ενόψει της επίσπευσης των πολιτικών εξελίξεων.
  3. Στην κατεύθυνση της συμφωνίας για την δημιουργία Αριστερού, Σοσιαλιστικού, Δημοκρατικού, Πράσινου πόλου, διαπιστώθηκε η κοινή εκτίμηση σχετικά με το είδος και τους τρόπους διεύρυνσης της συνεργασίας και με άλλα κόμματα και προσωπικότητες. Πραγματοποιήθηκε δε, εκατέρωθεν ενημέρωση για τις ενέργειες που έχουν γίνει.

Απέναντι στην όξυνση της κοινωνικοοικονομικής κρίσης, τις προκλήσεις προς τους πολίτες στις οποίες επιδίδεται η αντιλαϊκή και αντιδημοκρατική κυβέρνηση, την ανεπάρκεια αντιπολιτευτικού λόγου και πράξεων και στα χαϊδέματα προς τις αναβιώσασες φασιστικές ομάδες, η Πράσινη Αριστερά και η Σοσιαλιστική Προοπτική αντιπαραβάλλουν με τις προτάσεις και τις δράσεις τους έναν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης για την Δημοκρατική διέξοδο της χώρας.

Γραφείο Τύπου                                                            Γραφείο Τύπου
ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ                                   ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ

 

 

Αγωνιζόμαστε μαζί - Διεκδικούμε μαζί

Κάνε Δωρεά

Κάνε τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό με τα παρακάτω στοιχεία και ολοκληρώστε την δωρεά σας

Donation Collected
Donation Needed
Payment Cycle
How much would you like to donate?
OR
Select your payment option