ΔΤ Μαγνησία Συνάντηση Πράσινης Αριστεράς & Οικολόγων Πράσινων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ημερ.: 9/6/21
Ώρα:    18:00

Συνάντηση ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ, στον Βόλο

 Πραγματοποιήθηκε στον Βόλο σήμερα (9/6/21), συνάντηση των κομμάτων της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ.
Οι κκ Παντελής Μαστρογιάννης (Διοικούσα Επιτροπή Πράσινης Αριστεράς, Συντονιστής Μαγνησίας), Δημήτρης Πολιτόπουλος (Συνεκπρόσωπος Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ), Μάνος Αρκάς Κολέτσος (Πράσινη Αριστερά Μαγνησίας) και Νίκος Πουτσιάκας (Θεσσαλία Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ) συζήτησαν για την πολιτική κατάσταση, τις εξελίξεις καθώς επίσης και για την πορεία του διαλόγου και σύγκλισης μεταξύ των δύο κομμάτων.

Αντάλλαξαν απόψεις τόσο για Τοπικά ζητήματα (ατμοσφαιρική ρύπανση-καύση σκουπιδιών, αξιοποίηση λιμανιού και αεροδρομίου κ.ά.) όσο και ευρύτερα της Θεσσαλίας και συμφώνησαν να πάρουν επιπλέον πρωτοβουλίες και σε τοπικό επίπεδο, εκτός από τις κεντρικές δράσεις που πραγματοποιούνται από κοινού.

Επιβεβαίωσαν ότι το κλίμα διαλόγου και σύγκλισης είναι πολύ θετικό και διαγράφονται προοπτικές για κοινές πρωτοβουλίες και συνεργασίες.

Ο κ. Π. Μαστρογιάννης, δήλωσε: «Το κλίμα του διαλόγου και όσα ειπώθηκαν, επιβεβαιώνει τις προοπτικές που διαγράφονται για την σχέση των δύο κόμματων και δείχνει μάλιστα ότι καθυστερήσαμε. Τώρα με πιο γρήγορα βήματα μπορούμε να καλύψουμε τον χρόνο που χάσαμε. Μπορούμε και θα δώσουμε προοπτική στους πολίτες, με προτάσεις και δράσεις. Επιβάλλεται να συνεργαστούμε, ώστε να καλυφθεί, άμεσα, το πολιτικό αδιέξοδο και τα κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, αποτέλεσμα των λανθασμένων πολιτικών επιλογών των κυβερνήσεων. Πιστεύουμε ότι το θέλουν και οι δύο πλευρές»

Ο κ. Δ. Πολιτόπουλος, δήλωσε: «Η συνάντηση μεταξύ των δύο κομμάτων ήταν εποικοδομητική, συζητήθηκαν και αναλύθηκαν τόσο γενικές αρχές για την επέκταση του διαλόγου καθώς και τοπικά θέματα του Βόλου όπου διαπιστώθηκε σύγκλιση απόψεων.»

Γραφεία Τύπου
ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ – Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ

 

 

Αγωνιζόμαστε μαζί - Διεκδικούμε μαζί

Κάνε Δωρεά

Κάνε τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό με τα παρακάτω στοιχεία και ολοκληρώστε την δωρεά σας

Donation Collected
Donation Needed
Payment Cycle
How much would you like to donate?
OR
Select your payment option