ΔΤ ΜΑΖΙ – Η παραίτηση του κ. Μητσοτάκη είναι απαραίτητη για την χώρα.

Δελτίο Τύπου

Ημερ.:   10/8/2022
Ώρα:      18:00

 Η παραίτηση του κ. Μητσοτάκη είναι απαραίτητη για την χώρα.

Όταν το κράτος χειρίζονται άτομα με περιορισμένη αντίληψη περί Δημοκρατίας, τότε έχουν ως μοναδικό δρόμο την επιβολή αντιδημοκρατικών πρακτικών σε όλους τους τομείς.
Η συνεργασία ΜΑΖΙ, δεν θεωρεί φυσιολογική και κυρίως Δημοκρατική πρακτική τον ορισμό Ανώτατων Στελεχών της Δικαιοσύνης από την εκάστοτε κυβέρνηση, τον εναγκαλισμό με την ΕΥΠ χωρίς καμία λογοδοσία, την παρέμβαση υπουργών και στελεχών της κυβέρνησης προς κάλυψη παράνομων πρακτικών στελεχών της ΕΛ.ΑΣ, τον διορισμό από το πρωθυπουργικό γραφείο γαλάζιων στελεχών στην ΕΥΠ.

Η κυβέρνηση και ο κ. Μητσοτάκης προσωπικά, ενέχονται για την δημιουργία και λειτουργία του αντιδημοκρατικού πλαισίου που λειτουργεί με υπόγειες διαδρομές, χωρίς καμία λογοδοσία υποστηρίζοντας εμπράκτως την καταπάτηση κάθε δικαιώματος, μέσω επιβολής νόμων και παρεμβάσεων στους θεσμούς.

Η παραίτηση του κ. Μητσοτάκη είναι απαραίτητη για την χώρα.

Με δεδομένη την κρίση που ήδη προκαλεί η Τουρκία σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, απαιτείται εθνική ομοψυχία, ευθύνη και συνεργασία, ανεξάρτητα των πολιτικών εξελίξεων που θα απαιτηθούν, για να ξεπεραστεί η πολιτική κρίση που δημιούργησε ο κ. Μητσοτάκης και οι αντιδημοκρατικές πρακτικές του.

Τα κόμματα της Πράσινης Αριστεράς, της Σοσιαλιστικής Προοπτικής και της Ένωσης Δημοκρατικού Κέντρου (Ε.ΔΗ.Κ) εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για την κατεύθυνση που έχει δώσει η κυβέρνηση στον τρόπο λειτουργίας των Δημοκρατικών θεσμών.
Είμαστε πεπεισμένοι ότι η Δικαιοσύνη θα βρει τρόπο να εγκαλέσει άμεσα τους υπεύθυνους ως οφείλει, συμπεριλαμβανομένου και του πρωθυπουργού.
Εφόσον οι παρακολουθήσεις ήταν «νόμιμες», αυτό θα πρέπει να αποδειχθεί.

Το νομικό πλαίσιο επιβάλλεται να αλλάξει, αλλά όχι από τον κ. Μητσοτάκη.

                             Γραφείο Τύπου
                                   Μαζί
Αριστεροί Οικολόγοι Σοσιαλιστές Δημοκράτες

 

 

 

 

Αγωνιζόμαστε μαζί - Διεκδικούμε μαζί

Κάνε Δωρεά

Κάνε τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό με τα παρακάτω στοιχεία και ολοκληρώστε την δωρεά σας

Donation Collected
Donation Needed
Payment Cycle
How much would you like to donate?
OR
Select your payment option