ΔΤ ΜΑΖΙ – Συνέντευξη Τύπου στην ΔΕΘ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ημερομηνία: 13/9/22
Ώρα:                15:00

ΜΑΖΙ – Συνέντευξη Τύπου στην ΔΕΘ

Οι κοινωνικές δυνάμεις οι οποίες εκφράζονται μέσα από τα Πολιτικά Κόμματα και τις Κινήσεις που συμμετέχουμε στο τολμηρό πολιτικό εγχείρημα του ΜΑΖΙ, επιδιώκουμε και προωθούμε την κοινή συμπόρευση στη βάση κοινών αρχών, διαπιστώσεων, επιδιώξεων και μεθόδων προσέγγισης και ανάλυσης των κρίσιμων προβλημάτων που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία.
Επιχειρούμε να αλλάξουμε τον τρόπο συνεργασιών, με την συμμετοχή όλων από την βάση έως τις ηγεσίες, μέσα από την οργανωμένη δράση του καθένα μας.

Για αυτό τον λόγο -στα πλαίσια της ΔΕΘ- πραγματοποιούμε Συνέντευξη Τύπου, που έχει σκοπό την ευρύτερη δημόσια γνωριμία με τους πολίτες.

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022
11:00-12:30
ΔΕΘ – αίθουσα Ν. Γερμανός, C

Στην ιστορική κρίσιμη περίοδο για τον πλανήτη και για τη χώρα μας  με την κλιματική κρίση, την φτώχεια, την εξαθλίωση, την κατασπατάληση των πεπερασμένων φυσικών πόρων, την ανασφάλεια και  τις μεγάλές καταστροφές στο φυσικό περιβάλλον,  συναισθανόμενοι την  ιστορική  ευθύνη, αποφασίσαμε να δράσουμε από κοινού ώστε οι ιδέες και πολιτικές της Κοινωνικής Δικαιοσύνης και της Οικολογίας, να περάσουν στην κοινωνία και να εφαρμοστούν.
Η Ελλάδα χρειάζεται σήμερα πολιτικές συνεργασίες που δίνουν νέο περιεχόμενο στην Κοινωνική Δικαιοσύνη, την Αλληλεγγύη και την ποιότητα ζωής, το δικαίωμα στην Εργασία και προασπίζουν την Δημοκρατία, το Περιβάλλον, την Ελευθερία Έκφρασης και την Ελευθεροτυπία.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω FB live  από την σελίδα της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (https://www.facebook.com/PrasiniAristera) καθώς επίσης και από Zoom Meeting, https://us02web.zoom.us/j/87840225613, Meeting ID: 878 4022 5613

Γραφείο Τύπου
ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Αγωνιζόμαστε μαζί - Διεκδικούμε μαζί

Κάνε Δωρεά

Κάνε τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό με τα παρακάτω στοιχεία και ολοκληρώστε την δωρεά σας

Donation Collected
Donation Needed
Payment Cycle
How much would you like to donate?
OR
Select your payment option