ΔΤ Οι δεξιές και ακραίες απόψεις για τους μετανάστες, έχουν ηττηθεί

Δελτίο Τύπου

Ημερομηνία: 21/12/23
Ώρα:                14:00

Οι δεξιές και ακραίες απόψεις για τους μετανάστες, έχουν ηττηθεί

Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που οι αυτο-αποκαλούμενοι πατριώτες φώναζαν “να φύγουν οι μετανάστες, γιατί μας παίρνουν τις δουλειές“.
Που η ΝΔ, με την υποστήριξη των γνωστών-άγνωστων σκοτεινών κύκλων, έκανε αγώνα κατά των μεταναστών, βαπτίζοντας την παρουσία τους “εθνική απειλή“.

Τελικά αποφάσισε ότι οι μετανάστες μπορούν να προσφέρουν στην εθνική οικονομία” και γι αυτό χαλάρωσε το νομικό πλαίσιο για να μπορούν να εργαστούν.
Ακόμη και αν οι λόγοι ήταν και πάλι συμφεροντολογικοί (να σταματήσουν να φωνάζουν για την έλλειψη εργατικού δυναμικού οι επιχειρηματίες), έστω και έτσι δείχνει να κατανοεί πια ότι όσα έλεγε η Αριστερά -περί της ήπιας ενσωμάτωσης των μεταναστών/προσφύγων στην ελληνική κοινωνία- ήταν/είναι οι μόνες λύσεις.
Τώρα ελπίζουμε να καταλάβουν ότι και τα στρατόπεδα που τους έχουν αποκλεισμένους πρέπει να κλείσουν, ώστε να μπορέσουν να ζήσουν σαν άνθρωποι και να προσαρμοστούν στην κοινωνία μας.
Επειδή τα Κέντρα Υποδοχής μετατράπηκαν σε Στρατόπεδα Διαβίωσης, τα αποτελέσματα για την χώρα μας παραμένουν τραγικά.

Η κυβέρνηση των pushbacks, της ακραίας βίας, αυτή η πονηρή κυβέρνηση των διαρκών φιάσκων, πρέπει να τελειώσει.
Το τελευταίο δε φιάσκο του κ. Γεωργιάδη για τον ορισμένο αριθμό εργαζομένων από άλλες χώρες, είναι το αποκορύφωμα του ψέματος της πολιτικής τους.
Επαίρεται στα Social Media και συνομιλεί (!!!) με Προξένους και υπουργούς άλλων χωρών, όταν το Ελληνικό κράτος κάνει 6 μήνες για να απαντήσει στις αιτήσεις υποψήφιων εποχικών εργαζομένων (με πτυχία και γνώσεις) και γι αυτό οι Έλληνες υποψήφιοι εργοδότες αγανακτούν. Όταν κλείνει προξενεία (πχ Νεπάλ) και οι υποψήφιοι αναγκάζονται να πάνε στο Νέο Δελχί (1.000 χλμ μακριά), πληρώνοντας χιλιάδες Ευρώ στους ενδιάμεσους, που προσπαθούν να κάνουν ένα interview/συνέντευξη κοροϊδία και εν τέλει να απορριφθεί η αίτησή τους (για να ξανακάνουν την διαδικασία εκ νέου).
Αυτή η ντροπή είναι πολιτική τους.

Τέλος, η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ συντάσσεται με τις απόψεις που εκφράζει και η Διεθνής Αμνηστία σχετικά με την απαράδεκτη συμφωνία στους κόλπους της Ε.Ε. σχετικής με τα θέματα ασύλου και για την οποία αναφέρει: “Το Σύμφωνο δεν θα επιλύσει τα πιεστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα συστήματα ασύλου στην Ε.Ε., όπως η απαξίωση των συστημάτων ασύλου και υποδοχής, οι παράνομες και συχνά βίαιες επαναπροωθήσεις, οι πολιτικές που στερούν από τους ανθρώπους το δικαίωμα στο άσυλο και η ατιμωρησία στα σύνορα της Ε.Ε. Χωρίς ανανεωμένη δέσμευση για την επιβολή της νομοθεσίας της Ε.Ε. και τη διασφάλιση της λογοδοσίας για τις επαναπροωθήσεις και για άλλες παραβιάσεις, το Σύμφωνο δεν θα κάνει τίποτα για τη βελτίωση της προστασίας των αιτουσών και των αιτούντων άσυλο στην Ευρώπη, ούτε για τη βελτίωση της κοινής ευρωπαϊκής απόκρισης στη μετανάστευση. Συνεχίζουμε να καλούμε την Ε.Ε. να αντιμετωπίσει αυτές τις καλά τεκμηριωμένες παραβιάσεις και να λάβει μέτρα για να διασφαλίσει μια συμβατή με τα ανθρώπινα δικαιώματα, βιώσιμη και με επαρκείς πόρους ανταπόκριση στους ανθρώπους που φτάνουν στα σύνορα της Ευρώπης”.

Γραφείο Τύπου
ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

 

 

 

 

 

Αγωνιζόμαστε μαζί - Διεκδικούμε μαζί

Κάνε Δωρεά

Κάνε τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό με τα παρακάτω στοιχεία και ολοκληρώστε την δωρεά σας

Donation Collected
Donation Needed
Payment Cycle
How much would you like to donate?
OR
Select your payment option