ΔΤ Αηδιαστικό και εμετικό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ημερ.: 16/9/21
Ώρα:    14:00

Αηδιαστικό και εμετικό

Επανειλημμένα έχουμε γράψει ότι η προσπάθεια αποϊδεολογικοποίησης της κοινωνίας, που επιχειρείται με κεντρικό όργανο την «καλή» αστυνομία και τους “άριστους” εκπροσώπους Βουλευτές,  που υποτίθεται ότι προστατεύουν τα παιδιά μας από πονηρά στέκια, ανάρμοστα θεάματα, κακές  συναναστροφές, ιδεολογικές παρεκκλίσεις κ.ά. είναι προφανές ότι θα τα έβρισκε η κυβέρνηση μπροστά της.

Το προγκρόμ απέναντι σε πρόσφυγες/μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα και προσπαθούν να κτίσουν εκ νέου την ζωής τους και να δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά τους δεν θα φέρει αποτέλεσμα.

Οι ενέργειες του κ. Μπογδάνου είναι αηδιαστικές και εμετικές και η μη άμεση αποπομπή από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, σημαίνει ότι η κυβέρνηση υιοθετεί πλήρως τις πρακτικές και τις αντιλήψεις του.
Η αυτονόητη (για εμάς) παραίτησή του, θα προσφέρει πολύ καλές υπηρεσίες στην Ελληνική Δημοκρατία.

Η επιδίωξη εξωραϊσμού των ενεργειών του από την ΝΔ καθώς επίσης και η ψευδείς δηλώσεις του περί λάθους, μας αφήνουν παγερά αδιάφορους.
Ο φασισμός έχει ρίζες, η ακροδεξιά έχει βρει τον χώρο της μέσα στην ΝΔ και την κυβέρνηση.

Ο κ. Μητσοτάκης ή δεν κυβερνά αυτόν τον τόπο ή η παρέα των ρατσιστών που έχει γύρω του έχει διαβρώσει το σύνολο του κόμματός του.

Καλείται να αποφασίσει τι θα κάνει.

Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ καταδικάζει κάθε είδους έκφανση ρατσισμού και βρίσκεται απέναντι σε φασιστικά υποκείμενα που προσπαθούν, μάταια, να βρουν στηρίγματα στην κοινωνία.

Γραφείο Τύπου
ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

 

 

 

 

Αγωνιζόμαστε μαζί - Διεκδικούμε μαζί

Κάνε Δωρεά

Κάνε τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό με τα παρακάτω στοιχεία και ολοκληρώστε την δωρεά σας

Donation Collected
Donation Needed
Payment Cycle
How much would you like to donate?
OR
Select your payment option