ΔΤ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Οι ναζί στην φυλακή, άμεσα

Δελτίο Τύπου

Ημερ.:   30/9/2021
Ώρα:     12:00

Οι ναζί στην φυλακή, άμεσα

Οι τακτικές τραμπουκισμού και εκφοβισμού σε μαθητές στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης, αναδεικνύουν ότι τα κατάλοιπα του ναζισμού και του φασισμού συνεχίζουν να εργάζονται υποχθόνια μέσα στην κοινωνία της πόλης μας.

Εγκληματικές φιγούρες νέων, που προσδοκούν να επαναφέρουν στο προσκήνιο τις μαφιόζικες πρακτικές τους. Αναζητούν δημοσιότητα γιατί πιστεύουν ότι μπορούν να επανακάμψουν μετά την καταδίκη τους.

Η κυβέρνηση υιοθετώντας την ακροδεξιά ατζέντα των υπουργών της για πελατειακούς και ψηφοθηρικούς λόγους, παρέχει χώρο και χρόνο σε αυτούς τους εγκληματίες και εξωραΐζει τις ενέργειες χαφιεδισμού βουλευτών της.

Η πολιτική των “ίσων αποστάσεων” που ακολουθεί σημαίνει ότι ταυτίζεται με την λογική ότι διαπράττουν πολιτική δράση και όχι κοινές εγκληματικές ενέργειες.
Ο κ. Μητσοτάκης, ο κ. Θεοδωρικάκος και η κα Κεραμέως, θα απολογηθούν άμεσα, στην Δημοκρατική κοινωνία για αυτή την συμπεριφορά τους.

 

Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Θεσσαλονίκης ταυτίζεται με του Δημοκρατικούς πολίτες και το αντιφασιστικό κίνημα και απαιτεί:

  • από τις Αρχές της Δικαιοσύνης να πράξουν τα αυτονόητα, να λειτουργήσουν ανεξάρτητα (ως έχουν υποχρέωση) και να μην περιμένουν την εντολή ή τις δηλώσεις των κκ Κεραμέως και Θεοδωρικάκου.
  • από την Ελληνική Αστυνομία, να προστατεύσει τους πολίτες (ως έχει υποχρέωση) από τα ναζιστικά στοιχεία και ταυτόχρονα να δημιουργήσει πρόγραμμα εκδημοκρατισμού των στελεχών της.
  • την διερεύνηση και διαλεύκανση για το ποιοι κρύβονται πίσω από τα γεγονότα και την άμεση επιβολή του νόμου για την εγκληματική οργάνωση.

Η Δημοκρατία πρέπει και επιβάλλεται να προστατεύεται καθημερινά.

Γραφείο Τύπου
ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

Αγωνιζόμαστε μαζί - Διεκδικούμε μαζί

Κάνε Δωρεά

Κάνε τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό με τα παρακάτω στοιχεία και ολοκληρώστε την δωρεά σας

Donation Collected
Donation Needed
Payment Cycle
How much would you like to donate?
OR
Select your payment option