ΔΤ Παλλήνη. Υποστηρίζουμε και συμμετέχουμε στον συνδυασμό «ΕΜΕΙΣ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ημερομηνία: 7/9/2023
Ώρα:                 13:00

Δήμος Παλλήνης
Υποστηρίζουμε και συμμετέχουμε στον συνδυασμό «ΕΜΕΙΣ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ»

Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, είναι ο πολιτικός φορέας που με πολιτικό λόγο και δημοκρατικό αίσθημα, προσπαθεί να αναδείξει τις ανεπάρκειες του πολιτικού συστήματος και των φορέων εξουσίας, να προτείνει διαρκώς λύσεις που μπορούν να ανακουφίσουν τον Ελληνικό Λαό και να του δώσουν προοπτική και αγωνίζεται προς αυτή την κατεύθυνση.

Για την ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ η Αυτοδιοίκηση είναι Συμμετοχή, Κοινωνική ευθύνη, Διαφάνεια, Δικαιοσύνη, Ανάπτυξη, Απολογισμός και Λογοδοσία στους δημότες και μόνο σ΄ αυτούς.

Σε συνέχεια της καταστροφικής πολιτικής που διαλύει την Δημοκρατία μας η κυβέρνηση επιχειρεί να χειραγωγήσει και την Αυτοδιοίκησης ώστε να  αποτελεί το μακρύ κομματικό της χέρι.

Η Αυτοδιοίκηση είναι ο ακρογωνιαίος λίθος ενός συντεταγμένου σύγχρονου κράτους. Δεν μπορεί να αποτελεί πεδίο διαπάλης ολιγαρχών και διεφθαρμένων κερδοσκόπων, αδιαφάνειας, υποβάθμισης έως και απαξίας της συμμετοχής των πολιτών.

Δεν θα αφήσουμε να γίνει κάτι τέτοιο.

Με γνώμονα την ενίσχυση του βασικού πλεονεκτήματος της αυτοδιοίκησης που είναι ο αποκεντρωμένος χαρακτήρας του θεσμού και με στόχο την αναβάθμιση της λειτουργίας και της αποτελεσματικότητας του,  θεωρούμε ως υποχρέωση της Αριστεράς,  την δημιουργία τοπικών προγραμμάτων, που μπορούν να γίνονται αντικείμενο διαβούλευσης με τα μέλη μας και τους ενεργούς πολίτες. Στόχος μας είναι να συναντηθούμε στην βάση λύσης των προβλημάτων και όχι μόνο στην διαπίστωση τους.

Στην βάση αυτών των αρχών, υποστηρίζουμε και συμμετέχουμε ενεργά στον συνδυασμό για τον Δήμο Παλλήνης, «ΕΜΕΙΣ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ» στον οποίο ηγείται η κα. Ειρήνη Κουνένακη, της  παράταξης που έχει τιμήσει την αυτοδιοικητική της ταυτότητα, χωρίς κομματικά προστάγματα και προτάγματα, με τεράστια παραγωγή έργου για την πόλη της Παλλήνης.
Οι πολίτες της Παλλήνης, του Γέρακα και της Ανθούσας έχουν δικαίωμα στην δημιουργία σύγχρονων συνθηκών διαβίωσης.

Καλή επιτυχία!

Γραφείο Τύπου
ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

 

 

 

Αγωνιζόμαστε μαζί - Διεκδικούμε μαζί

Κάνε Δωρεά

Κάνε τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό με τα παρακάτω στοιχεία και ολοκληρώστε την δωρεά σας

Donation Collected
Donation Needed
Payment Cycle
How much would you like to donate?
OR
Select your payment option