ΔΤ Παρακμή – παρακμή – παρακμή.

Δελτίο Τύπου

Ημερομηνία: 21/9/2023
Ώρα:                11:00

Παρακμή – παρακμή – παρακμή.

Προέβαλαν ως βασικό μέτρο για την καταπολέμηση της ακρίβειας, το “καλάθι”.
Συνεχίζουν παρά την παταγώδη αποτυχία του, διότι είναι εμμονικοί και αμετανόητοι.

Οι παρακολουθήσεις δημοσιογράφων, συνεργατών, πολιτικών είναι μια φυσιολογική καθημερινότητα, παρά την αποστολή αντιπροσώπων από 8 κορυφαίες οργανώσεις Τύπου που θα εξετάσουν τις απειλές για την ασφάλεια των δημοσιογράφων, την ατιμωρησία των εγκλημάτων που διαπράττονται εις βάρος τους, την παρακολούθηση, τους κινδύνους για την πολυφωνία των μέσων ενημέρωσης και τις νομικές απειλές, συμπεριλαμβανομένων των στρατηγικών αγωγών κατά της δημόσιας συμμετοχής.

Κάθε καταστροφή χρεώνεται -από τα κυβερνητικά χείλη- σε τρίτους και πολλές φορές και στο Θεό και την μοίρα.
Δυστυχώς όλες -ανεξαιρέτως- οφείλονται σε μη προετοιμασία, λόγω λανθασμένων αναλύσεων της πραγματικότητας, εσφαλμένης αντίληψης για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και ασυλλήπτου μεγέθους αδιαφάνεια και προφανώς διαφθορά.

Ψηφοθηρίες και πελατειακού τύπου ρατσιστικές και ξενοφοβικές αντιλήψεις, ορίζουν τις πολιτικές πρακτικές για την διαχείριση του Προσφυγικού-Μεταναστευτικού ζητήματος, που καταλήγουν πάντοτε σε αθώους νεκρούς.

Ο εργασιακός μεσαίωνας με μηδενικό κόστος εργασίας και δωρεάν αναμονή των εργαζομένων, όπως επίσης και νόμιμη 6ήμερη εργασία ή εργασία σε πολλαπλούς εργοδότες, είναι πια γεγονός, που προσπαθούν να επιβάλλουν ως φυσιολογικό.

Ανάπτυξη ονομάζουν την αύξηση της κερδοφορίας των φιλικών εταιριών και την υπερκάλυψη της ζήτησης για την αγορά (εχθές) κρατικών ομολόγων, με την λεπτομέρεια του επιτοκίου +4,1%. Για πολύ μικρότερα ποσοστά τόκου, κραύγαζαν πριν χρόνια οι νεόκοποι stars της ΝΔ διότι τα θεωρούσαν εξαιρετικά ακριβά για να δανειστούμε. Τώρα είναι αποτελούν επιτυχία… με λεπτομέρεια ότι υποθηκεύουν το μέλλον μας.

Οι πολίτες απροστάτευτοι από οτιδήποτε προκύψει, με απόφαση του σοφού πρωθυπουργού, μας ζητάει επιπλέον να ασφαλιστούμε για ζημιές και καταστροφές επειδή το κράτος των ολίγων του τράβηξε το αυτί για περισσότερα κέρδη.

Υποβαθμίζονται διαρκώς οποιαδήποτε Εκλογική διαδικασία (εθνικές, τοπικές, εσωτερικές κομμάτων), θέτοντας όρους star system και μόνο για celebrities και απόφοιτους Haarvard, ώστε να αποφεύγονται οι δύσκολες απαντήσεις για τα προβλήματα που πρέπει να λυθούν.

Παρακμή – παρακμή – παρακμή.
Είναι η πολιτική του συστήματος που υπηρετούν που φέρνει παρακμή για τους πολλούς και ακμή για τους λίγους.
Θα παλέψουμε και θα τους νικήσουμε.

Γραφείο Τύπου
ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Αγωνιζόμαστε μαζί - Διεκδικούμε μαζί

Κάνε Δωρεά

Κάνε τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό με τα παρακάτω στοιχεία και ολοκληρώστε την δωρεά σας

Donation Collected
Donation Needed
Payment Cycle
How much would you like to donate?
OR
Select your payment option