ΔΤ Παρακολουθήσεις, βρωμιά, δυσωδία, σκοτάδι.

Δελτίο Τύπου

Ημερομηνία: 25/1/23
Ώρα:               17:00

Παρακολουθήσεις, βρωμιά, δυσωδία, σκοτάδι.

Πριν λίγο καιρό γράψαμε: “Δεν αξίζει στους Έλληνες ένα νέο παρακράτος. … είμαστε πεπεισμένοι ότι η Δικαιοσύνη θα βρει τρόπο να εγκαλέσει άμεσα τους υπεύθυνους ως οφείλει, συμπεριλαμβανομένου και του πρωθυπουργού.”
Η ΝΔ και προσωπικά ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν βρώμικες, δυσώδεις και σκοταδιστικές πρακτικές προκειμένου να αγκιστρωθούν στην εξουσία.
Παρακολουθούν τους πάντες ώστε να αποκτήσουν «πλεονέκτημα».

Αντί να δυναμώσουν την Δημοκρατία μας, ενισχύοντας τους Θεσμούς, διαχωρίζοντας τις εξουσίες, αφήνοντας ελεύθερη την Δημοσιογραφία, αφήναν ανεξάρτητη την Δικαιοσύνη και τις Ανεξάρτητες Αρχές, αυτοί παρακολουθούν, παρανομούν, μοιράζουν κρατικό χρήμα, αναθέτουν χωρίς διαγωνισμούς, εκφοβίζουν Δικαστές, κάθε λογής Λειτουργούς, Δημοσιογράφους.

Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ – ΜΑΖΙ και τα συνεργαζόμενα κόμματα θα αγωνιστεί ώστε το έγκλημα των παρακολουθήσεων, να μην θαφτεί ή να απαξιωθεί.
Η περισσότερη και καλύτερη Δημοκρατία είναι η πρώτη μας επιλογή.
Ταυτόχρονα καλούμε τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας να εντείνουν τις προσπάθειές τους για την δημιουργία μέσω προγραμματικής συμφωνίας ενός Αριστερού, Οικολογικού, Σοσιαλιστικού, Δημοκρατικού πόλου.
Η συνεργασία όλων μας είναι απολύτως αναγκαία.

Γραφείο Τύπου
ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ – ΜΑΖΙ

 

 

 

 

Αγωνιζόμαστε μαζί - Διεκδικούμε μαζί

Κάνε Δωρεά

Κάνε τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό με τα παρακάτω στοιχεία και ολοκληρώστε την δωρεά σας

Donation Collected
Donation Needed
Payment Cycle
How much would you like to donate?
OR
Select your payment option