ΔΤ Συνάντηση ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Μαγνησίας και Ένωσης Καταναλωτών Βόλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Ημερομηνία: 9/12/21
Ώρα:                10:00

Συνάντηση ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Μαγνησίας και Ένωσης Καταναλωτών Βόλου

Αντιπροσωπεία της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Μαγνησίας αποτελούμενη από τους κκ Παντελή Μαστρογιάνη/Διοικούσα Επιτροπή, Οργανωτικό Συμβούλιο και Μάνο Αρκά Κολέτσο / Γραμματεία Μαγνησίας, συναντήθηκε με αντίστοιχη της Ένωσης Καταναλωτών Βόλου αποτελούμενη από τους κκ Αλ. Κουτσελίνη/Πρόεδρο και Γ. Μανόπουλο/Αντιπρόεδρο.

Η συζήτηση είχε ως βασικό θέμα τον σοβαρό ρόλο που πρέπει να διαδραματίσει το καταναλωτικό κίνημα σε εποχή κρίσης και ταυτόχρονης πανδημίας, καθώς επίσης και για την σημασία της συμμετοχής των πολιτών σε αυτό.
Εκτιμήθηκε το πόσο σημαντικό είναι για τους πολίτες να αγκαλιάσουν και να στηρίξουν την Ένωση Καταναλωτών, στο σημαντικό έργο που έχει και πρέπει να συνεχίσει να επιτελεί.

Η αντιπροσωπεία της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Μαγνησίας παρουσίασε τους 5 άξονες του προγράμματος της για την Μαγνησία για το οποίο έγινε συζήτηση και ανταλλάχθηκαν απόψεις προκειμένου να συμπληρωθεί με εξειδικευμένες θέσεις για την προστασία των καταναλωτών.

Συζητήθηκε η σημασία της κοινωνικής οικονομίας, οι Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ο ρόλος των ΜΚΟ και της κοινωνίας των πολιτών που επιβάλλεται να διευρυνθεί μέσα από την δραστηριοποίηση στα καταναλωτικά κινήματα.
Προτάθηκε η ύπαρξη διαμεσολαβητή για την επίλυση μικροδιαφορών κατά την λειτουργία της αγοράς.

Η συνάντηση ήταν εξαιρετικά εποικοδομητική και δικαίωσε τις προσδοκίες της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ για τον ρόλο που καλείται να παίξει η Ένωση Καταναλωτών για την προστασία των πολιτών.

Γραμματεία Πράσινης Αριστεράς Μαγνησίας         

Αγωνιζόμαστε μαζί - Διεκδικούμε μαζί

Κάνε Δωρεά

Κάνε τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό με τα παρακάτω στοιχεία και ολοκληρώστε την δωρεά σας

Donation Collected
Donation Needed
Payment Cycle
How much would you like to donate?
OR
Select your payment option