ΔΤ Για τον Στάθη Ανδριόπουλο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ημερ.:   31/3/2021
Ώρα:      11:00

Για τον Στάθη Ανδριόπουλο

Η είδηση του θανάτου του Στάθη Ανδριόπουλου, γέμισε θλίψη τον δημοκρατικό και προοδευτικό κόσμο και ιδιαίτερα της περιοχής της Θράκης.

Ο Στάθης, ενεργός πολίτης, ακούραστος άνθρωπος της προσφοράς, νικήθηκε από τα προβλήματα της επιβαρυμένης τα τελευταία χρόνια, υγείας του.
Ο χώρος της Ανανεωτικής Αριστεράς έχασε έναν άνθρωπο που καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας του προσέφερε ανιδιοτελώς, πιστεύοντας στις ιδέες και τις αξίες του.
Συνταξιούχος υπάλληλος του ΟΤΕ, ήταν από τα πλέον δραστήρια στελέχη του Συνασπισμού Έβρου, επί χρόνια γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής, εκλεγμένος Νομαρχιακός σύμβουλος της Υπερ-νομαρχίας Έβρου – Ροδόπης, υποψήφιος βουλευτής Έβρου με τον ΣΥΝ, ενώ από το 2009 εντάχθηκε στις γραμμές της ΔΗΜΑΡ.

Ενεργός στα κοινωνικά και περιβαλλοντικά κινήματα, πάλεψε για χρόνια ως μέλος της διανομαρχιακής επιτροπής κατά του χρυσού, αγωνίστηκε για τις αξίες του ανθρωπισμού, της δημοκρατίας και της ελευθερίας.
Μεγάλη του αδυναμία τα αμπέλια και ο μπαχτσές του, υπεραγαπούσε την γυναίκα του Φρειδερίκη, τα παιδιά του Σοφία, Χρήστο και τα εγγόνια του.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Γραφείο Τύπου
ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Αγωνιζόμαστε μαζί - Διεκδικούμε μαζί

Κάνε Δωρεά

Κάνε τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό με τα παρακάτω στοιχεία και ολοκληρώστε την δωρεά σας

Donation Collected
Donation Needed
Payment Cycle
How much would you like to donate?
OR
Select your payment option