ΔΤ Περιοδεία στην Μαγνησία

Θ. Φωτεινός: “η συμμαχία αυτή δημιουργήθηκε με στόχο ννα επιλύσει προβλήματα μιας σύγχρονης κοινωνίας που το υπάρχων πολιτικό σύστημα δεν είναι σε θέση να πράξει”

 

Συνέντευξη Τύπου – Μαγνησία/Βόλος
28/11/2022

Περιοδεία στη Μαγνησία πραγματοποίησαν οι πρόεδροι και στελέχη της συνεργασίας ΜΑΖΙ (Πράσινη Αριστερά, Σοσιαλιστική Προοπτική, Ε.ΔΗ.Κ) και συγκεκριμένα οι κκ. Θράσος Φωτεινός/Προεδρεύων Πράσινης Αριστεράς, Γρηγόρης Ζαρωτιάδης/Πρόεδρος Σοσιαλιστικής Προοπτικής και Σταύρος Καράμπελας/Πρόεδρος Ε.ΔΗ.Κ

Σε συνέντευξη Τύπου στο Βόλο, παρουσιάστηκαν οι βασικές θέσεις της Συνεργασίας, εξηγώντας ότι “…αποφασίσαμε να συνεργαστούμε, διατηρώντας όμως την αυτονομία μας, προκειμένου να παρουσιάσουμε μία εναλλακτική πρόταση-απάντηση στην κυβερνητική πολιτική που έχει εξαθλιώσει τους πολίτες. Διεκδικούμε την είσοδό μας στη Βουλή.

Ο σ. Παντελής Μαστρογιάννης, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Πράσινης Αριστεράς και της Οργανωτικής Επιτροπής της συνεργασίας ΜΑΖΙ, αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα της Μαγνησίας, όπως η αυξανόμενη ατμοσφαιρική ρύπανση, η ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου και του λιμανιού, η ανυπαρξία συνδυασμένων μεταφορών, ο τυφλός περιφερειακός, η ηλεκτροκίνηση Βόλου-Λάρισας που αργοπορεί και η μη αξιοποίηση του Πηλίου και της Όθρυος.

Ο προεδρεύων Θράσος Φωτεινός, επισήμανε ότι …. η συμμαχία αυτή δημιουργήθηκε με στόχο να δώσει ελπίδα στους πολίτες και να επιλύσει προβλήματα μιας σύγχρονης κοινωνίας που το υπάρχων πολιτικό σύστημα δεν είναι σε θέση να πράξει” και συνέχισε “… Ο νέος αιώνας απαιτεί νέα πολιτικά προτάγματα για να ικανοποιηθούν οι ανάγκες της κοινωνίας. Το υπάρχων πολιτικό σύστημα πεθαίνει”. Επιπλέον ανέφερε ότι “… στις υποσχέσεις και στα θα, η συνεργασία ΜΑΖΙ απαντά με θέσεις και καλεί όλους να συμμετέχουν στη διαμόρφωση των θέσεών της”.

Ο σ. Γρηγόρης Ζαρωτιάδης Πρόεδρος Σοσιαλιστικής Προοπτικής, επέκρινε την κυβέρνηση κάνοντας λόγο για φιλελεύθερη αποδόμηση της κοινωνίας, της οικονομίας, της εξωτερικής πολιτικής και για μια ζοφερή πραγματικότητα με την κοινωνία να εξαθλιώνεται καθημερινά. Ανέφερε χαρακτηριστικά “… απέναντι σε αυτό υπάρχει εναλλακτική απάντηση με ρεαλιστικές θέσεις που απαντούν στα προβλήματα των πολιτών”.

Ο σ. Σταύρος Καράμπελας / πρόεδρος Ε.ΔΗ.Κ. τόνισε: “… η συνεργασία μας έχει ως στόχο να κινήσει το ενδιαφέρον των πολιτών, αυτών που είχαν παραιτηθεί και ίσως δεν πήγαιναν καν να ψηφίσουν καν. Τους προσφέρεται μία λύση ψήφου που δεν είναι τιμωρητική ούτε καταδικαστική απέναντι στη Ν.Δ. ή στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μια ουσιαστική απάντηση στα προβλήματά τους”.

Συνεργασία σε γερές βάσεις, με μακροπρόθεσμους στόχους.

Ρεπορτάζ της ASTRA TV 

 

 

Αγωνιζόμαστε μαζί - Διεκδικούμε μαζί

Κάνε Δωρεά

Κάνε τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό με τα παρακάτω στοιχεία και ολοκληρώστε την δωρεά σας

Donation Collected
Donation Needed
Payment Cycle
How much would you like to donate?
OR
Select your payment option