Παγκόσμια Ημέρα Δράσης για το Κλίμα 6/11/21

Παγκόσμια Ημέρα Δράσης για το Κλίμα

Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ αγωνίζεται δυναμικά και προσδοκά τον συντονισμό των δυνάμεων της Αριστεράς, του Σοσιαλισμού, της Οικολογίας και του Πράσινου, της Ειρήνης και της Δημοκρατίας, απέναντι στην Κρίση (κλιματική και οικονομική).

Ο προεδρεύων της ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ σ. Θράσος Φωτεινός είπε από βήμα της εκδήλωσης στο Σύνταγμα: “Η χώρα μας πρέπει να μετασχηματιστεί σε μία κοινωνία χαμηλών εκπομπών άνθρακα, με σταδιακές αλλαγές σε πολλούς τομείς της οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας. Βρισκόμαστε ήδη στην εποχή του νέου ενεργειακού προτύπου. Περνάμε από την συγκεντροποιημένη παραγωγή και ένα σύστημα μεταφοράς και διανομής με συγκεντροποιημένες εισόδους και εκατομμύρια εξόδους. Η πιο αντιδημοκρατική δε ιεράρχηση, είναι εκείνη που προέρχεται από την πυρηνική ενέργεια”.

Στην αντίστοιχη εκδήλωση στον Βόλο ο σ. Π. Μαστρογιάννης / Οργάνωση Μαγνησία δήλωσε: “Η πράσινη επιχειρηματικότητα απαιτείται να λαμβάνει σοβαρά υπόψη και στην πράξη την ανάγκη ανάσχεσης της καταστροφής του πλανήτη, τον οποίο οφείλει να προστατέψει. Εμείς στην Μαγνησία γνωρίζουμε πολύ καλά πως τα οικονομικά συμφέροντα δημιουργούν την καταστροφή της περιοχής μας και βαπτίζουν πράσινες αυτές τις πολιτικές“.

#GreenLefts #PrasiniAristera #ΠράσινηΑριστερά #ΠαγκόσμιαΗμέραΓιαΤοΚλίμα

Αγωνιζόμαστε μαζί - Διεκδικούμε μαζί

Κάνε Δωρεά

Κάνε τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό με τα παρακάτω στοιχεία και ολοκληρώστε την δωρεά σας

Donation Collected
Donation Needed
Payment Cycle
How much would you like to donate?
OR
Select your payment option