ΔΤ Δυστοπικό μέλλον. Αρνούνται να προστατέψουν το περιβάλλον.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ημερομηνία: 1/9/2023
Ώρα:                  14:00

Δυστοπικό μέλλον.
Αρνούνται να προστατέψουν το περιβάλλον.

13 ημέρες ανείπωτης καταστροφής στον Έβρο.
Ο κ. Μητσοτάκης και η παντελώς ανίκανη ομάδα του, αδυνατούν να οργανώσουν τα αυτονόητα, να υποστηρίξουν -έστω στο ελάχιστο- τους εργαζόμενους των υπηρεσιών της χώρας που μάχονται ενάντια σε κάθε αντιξοότητα (χωρίς υποδομές, χωρίς μισθούς, χωρίς νομική υποστήριξη).
Ενώ η χώρα μας συνεχίζει να πλήττεται, το κράτος μεταφέρει στους πολίτες ότι σε καμία περίπτωση δεν θέλει να τους προστατεύσει.
Ξεπεράσαμε το «μπορεί» διότι είναι πια προφανές ότι όταν αλλάζεις νόμους, δίνεις οδηγίες και οργανώνεις με αυτό τον τρόπο τις ομάδες προστασίας, δεν θέλεις να προστατεύσεις.

Ακούγεται αντιφατικό αλλά είναι πραγματικό.
Οι καταστροφικές κυβερνήσεις του πρόθυμου κ. Μητσοτάκη, υιοθετούν την πολιτική πρακτική «είναι μικρότερες οικονομικά οι αποζημιώσεις, από τις επενδύσεις για προστασία των πολιτών». Εγκρίνουν δαπάνες που οριακά δεν δημιουργούν νομικά και ποινικά προβλήματα για αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις και μετά την καταστροφή κάνουν επικοινωνιακή διαχείριση κουνώντας το δάκτυλο και δίνοντας συμβουλές.

Ο κ. Μητσοτάκης ήρθε μετά από 5 χρόνια για να προτείνει ως μέτρα στήριξης:

  • το ντροπιαστικό Evros Pass
  • την αναδάσωση 165 χιλ. στρ. σε 2 χρόνια, όταν δηλαδή θα έχουν καεί πάνω από 2 εκατ. στρ.
  • τους «αναδόχους» για την αναδάσωση, δηλαδή τους φίλους του που θα τους δώσει χρήματα από ευρωπαϊκά προγράμματα και έτσι θα ζήσουν αυτοί καλά και αυτός καλύτερα.

Ο κ. Μητσοτάκης ήρθε μετά από 5 χρόνια για να μας μεταφέρει ότι υπάρχει κάποιο οργανωμένο σχέδιο, χωρίς βεβαίως να μας πει λεπτομέρειες.
Ταυτόχρονα κλείνει το μάτι στους φασίστες εποίκους του Δέλτα του Έβρου, όταν διαπράττουν εγκλήματα, καταπατούν την Δημοκρατία και τους Θεσμούς της και αντικαθιστούν την πολιτεία με παρασκηνιακή μεταναστευτική πολιτική, με θύματα αθώους πρόσφυγες που κυνηγιόνται ως εμπρηστές ή και καίγονται ζωντανοί χωρίς κανείς να το θυμάται.

Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ δημοσιοποιεί συνεχώς προτάσεις για όλα τα περιβαλλοντικά θέματα και ως εκ τούτου πριν λίγες ημέρες προτείναμε εκ νέου 10 σημαντικά μέτρα για την αντιμετώπιση ορισμένων προβλημάτων (Ανακοίνωση: 10 μέτρα για τις Πυρκαγιές και τα Δάση https://www.prasini-aristera.gr/10-metra-pyrkaies-dash/).

Γραφείο Τύπου
ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Άλλες δημοσιεύσεις:

 

Αγωνιζόμαστε μαζί - Διεκδικούμε μαζί

Κάνε Δωρεά

Κάνε τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό με τα παρακάτω στοιχεία και ολοκληρώστε την δωρεά σας

Donation Collected
Donation Needed
Payment Cycle
How much would you like to donate?
OR
Select your payment option