ΔΤ κ. Μητσοτάκη, δεν φταίει ο Ήλιος που είναι εκεί.

Δελτίο Τύπου

Ημερομηνία: 24/8/2023
Ώρα:               12:00

κ. Μητσοτάκη, δεν φταίει ο Ήλιος που είναι εκεί.

Στις 26/2/2020, δημοσιεύσαμε τις απόψεις για την εγκληματική ενέργεια της κυβέρνησης να καταργήσει τους Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών. (ΔΤ Στήριξη και ΟΧΙ κατάργηση των Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών https://www.prasini-aristera.gr/oxi-katargisi-foreon-diaxeirisis/)
Η μέθεξη της εξουσίας, τους κάνει να μην ακούν, να μην συζητούν, να απαξιώνουν τα πάντα, νομίζοντας ότι κατέχουν την απόλυτη “αλήθεια”.
Από τότε έχουν καταστραφεί εκατομμύρια στρέμματα Ελληνικής γης.

Τι φταίει;
Οι πολιτικές τους, οι διαρκώς λανθασμένες αποφάσεις τους, ο καθεστωτικού τύπου συγκεντρωτισμός γύρω από τον βασικό υπεύθυνο κ. Μητσοτάκη, η απόλυτη άγνοια για τα περιβαλλοντικά θέματα, η μυθική ανικανότητα των στελεχών τους, η ανεπάρκεια κρίσης, η εμμονή στην εξυπηρέτηση των οικονομικών συμφερόντων.
Έτσι καίγονται τα δάση και καταστρέφονται οι ζωές μας.

Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ δημοσιοποιεί συνεχώς προτάσεις για όλα τα περιβαλλοντικά θέματα και ως εκ τούτου πριν λίγες ημέρες προτείναμε εκ νέου 10 σημαντικά μέτρα για την αντιμετώπιση ορισμένων προβλημάτων (Ανακοίνωση: 10 μέτρα για τις Πυρκαγιές και τα Δάση https://www.prasini-aristera.gr/10-metra-pyrkaies-dash/).

Κύριε Μητσοτάκη,
δεν φταίει ο Ήλιος που είναι εκεί, αλλά οι εγκληματικές πολιτικές που υιοθετείται και οι τραγικές αποφάσεις που παίρνετε.
Είστε απολύτως αδαής και επικίνδυνα ανενημέρωτος για τα περιβαλλοντικά θέματα και τις δράσεις που απαιτούνται.

Γραφείο Τύπου
ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Άλλες δημοσιεύσεις:

 

Αγωνιζόμαστε μαζί - Διεκδικούμε μαζί

Κάνε Δωρεά

Κάνε τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό με τα παρακάτω στοιχεία και ολοκληρώστε την δωρεά σας

Donation Collected
Donation Needed
Payment Cycle
How much would you like to donate?
OR
Select your payment option